kapik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. W moim scenicu po podłączeniu kostek radiowych do oryginalnego radia philips cd renault wszystko działa idealnie za wyjątkiem sterowania joystickiem przy kierownicy. Zauważyłem, że w instalacji jest jeszcze 1 podłużna wąska wtyczka, która prawdopodobnie jest właśnie tą od pilota, jednak w odtwarzaczu nie ma takiego wyjścia, aby można było ją wpiąć.... czyżby nie pasujące tak do końca radio?? Czytałem ttrochę na ten temat jednak nie znalazłem np czy wyświetlacz i pilot to 1 wiązka przewodów czy 2? W moim aucie wychodzi na to że to 2 odzielne wiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wyświetlacz w kokpicie oczywiście działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapik Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Oczywiście działa, chodzi tylko o sterowanie przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam podłuźne są przy wyśietlaczu kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 w radiu i wyswietlaczu, tj 2 radiu sa ty wejscia na kostki a w wyswietlaczu powinny byc 2, rozpisz jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wedle życzenia mała ściąga :) :) Co do mojej wersji wyświetlacz to są dwie kostki podłużne jedna nad drugą jak na fotce więc troszkę się różni z tymrysunkiem,ale rozmieszczenie pinów jest ok :) Bo wpiołem czujnik temper. zewn.niedocisnołem dokładnie kostki i pilot nie reagował :) Ta ściąga powinna pomóc jak nie to sprawdź na tej stronie [ciach]tudio24.prv.pl polecam dużo tu o radiach i plotach od Renault itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wszystko ladnie pieknie ale dlaczego niektore piloty sa zzakonczone zolta kwadratowa kostka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi