parasite Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuję auta na dojazdy do pracy 70km w jedną stronę i jestem zmuszony dość szybko je kupić. Poszukuję auta w okolicach Wrocławia i Dzierżoniowa. Nie mam niestety czasu jeździć po Polsce. W oko wpadła mi ta meganka: http://moto.allegro.pl/okazja-zamiana-mega...1546794118.html Podstawowa kwestia to silnik. Nie jestem do niego przekonany i szczerze mówiąc obawiam się, że przy tym przebiegu długo już nie pojeździ z tego co czytam na necie. W sumie nie zastanawiałem się nad francuzem wcześniej, ale jestem zmuszony coś kupić na już. Za to z drugiej strony spalanie przemawia za kupnem. Niepokoi mnie fakt, że w google widzę, że auto stoi już od połowy marca i jakby była to taka igła jak opisuje sprzedający to by już poszła. Prosiłbym o opinie ludzi, którzy mieli z tym silnikiem do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 słaba jakość zdjęć i bez wnętrza. Chyba widać coś niepokojącego na granicy zderzak/błotnik kierowcy Jeden z forumowych właścicieli takiego silnika ma przejechane przynajmniej 240tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 nie wiem czy to tylko wada zdjęcia ale wygląda jakby lało się z klimy do wnętrza po tunelu środkowym na nogi pasażera. Usterka niby drobna (zapchany odpływ) ale jeśli leje się tak od dawna to mogły się już glony w gąbce podłogi zadomowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi