r3zio Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam, jakie felgi najbardziej beda pasowaly do Meganki z 1996 roku ? jaki rozmiar ? czy samochod bedzie wymagal jakis przerobek ? r3zio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Co do przeróbek to zależy jakie ET będą miały kupione przez Ciebie felgi. Sam osobiście do takiej samej Meganki mam zamiar kupić felgi 16'. Opona będzie miała wtedy profil 45. Takie naleśniki ale myślę że będzie wyglądało ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na 16' mozna spokojnie zalozyc opony z profilem 50, nie trzeba nic przerabiac. Sprawdzcie sobie na tym kalkulatorze rozmiarow opon na ktoryms serwisie z oponami. Standard dla megi to 14' 175/70 a co do fabrycznych 15' to nie wiem ale chyba 185/60. Na 16' zakladamy 195/50 lub 205/45 - tak mi tam wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a ja stwierdzam że wystarczy poszukać na forum i podłączyć sie do tematu który juz traktował o tym, z racji tego przewinienia temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi