andrzej27r Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Codziennie jestem w tej kolekturze z racji tego,że pracuję w sklepie,a tu ziomek z miasta zgarnał całą pulę: http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...IDWIN/792082134 co byście z taką kasą zrobili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kupić Dom Porządne Autko Wsadzić resztę na konto do Banku Szwajcarskiego i żyć do końca życia z odsetek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zostawić sobie milion a resztę rozdać bardziej potrzebującym No i przede wszystkim pomóc rodzinie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Najpierw bym poszedł po nowe rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatiEK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 z dwóch baniek masz odsetki pozwalające na wygodne życie bez szaleństw. no ale zależy co komu potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Lokata bez sensu, lepiej zainwestować w aktywa typu nieruchomości Kurde w niedziele będę w Świdwinie to się chyba przejdę do tego inter marche Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszcze Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja to bym się do USA przeprowadził. Takie marzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Ja bym dał łapówkę pani w pośredniaku żeby mi jakąś fajną robotę znalazła ;-) Edytowane 18 Maja 2011 przez bkoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 za te kasę byś pośredniak cały kupił :) Ja otworzyłbym wielki warsztat samochodowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi