XRX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Przymierzam się do wersji coupe co powiecie o tym? http://allegro.pl/renault-megane-coupe-1-6...1547854319.html Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Z tych zdjęć nie za wiele można ocenić. Ogólnie auto nie wygląda najgorzej. Szkoda, że nie ma zdjęcia pod maską bo prawa lampa jest opuszczona. Jak masz niedaleko podjedz obejrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przednia, od strony pasażera felga zjechana, jak również zagięcie pod kierunkowskazem. Reflektor opadnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kolego daleko szukasz a w dziale sprzedam piękne cupe stoi. http://megane.com.pl/samochod-renault-mega...-96-vt29817.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Byłem w tych radwanicach.... takich ludzi powinno się wieszać Pierwsze wrażenie: wchodzimy na podwórze meganka stoi już nie tak błyszcząca. KAŻDY element zarysowany lub z odpryskami. cała lewa strona malowana, przód przy grilu te paski malowane chyba sprayem hehe... Hmm z tyłu nawet plastiki pomalowane w kolorze nadwozia. Bajer nie? Wyszła blond pani z swoim mężem, młodzi ludzi oczywiście bardzo mili. No to wziąłem panią na przejażdżkę. Powiedzcie czy przy hamowaniu i wchodzeniu szybko w ciasny łuk meganki zachowują się jak Titanic na wzburzonym oceanie? chyba nie ta miała tak wywalone amory że szok:) Najlepsze - zajeżdzamy na posesję maska w górę a tu bonus wywala płyn chłodniczy spod głowicy czy okolic ;) Pominę, że uszczelka klawiatury mokra. Jak wyjeżdżałem doznawał falowania obrotów i zgasł, prędkościomierz nie działał itp... Ogólnie kompletne nieporozumienie i masakra... Z anegdot : W trakcie jazdy pytam się pani - stałej użytkowniczki podobno jak się auto zachowuje, układ jezdny itp a ona mi jak radio pięknie gra i ta super zmieniarka CD.... @dorka chyba zamienimy słowo.... śliczną masz megankę a ten uroczy słonik przy kluczykach ;) 260km w plecy ;) ale jestem zadowolony - że TEGO nie kupiłem pozdrawiam i dzięki za rady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 XRX, to gadaj z Dorką, bo jak się rozmyślę, to ja zagadam o auto dla mojej żony na prezent pępkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Napisałem do niej coprawda dzieli nas pewna odległość - koło 400km ale jeśli autko jest takie super to nie jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Żartowałem, teraz inne wydatki ważniejsze. Wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRX Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autko kupione niedaleko:) 20km ode mnie. Pod latarnią najciemniej Dzięki za rady temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi