Janusz777 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Czy jest możliwość otwarcia elektrycznych szyb, nie zapalając silnika (przyciskiem start/stop) ? Dźwignie otwierania okien nie działają, mimo włożonej karty (sytuacja po wejściu do samochodu), po zapaleniu silnika oczywiście można już otwierać i zamykać okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Przy włożonej karcie naciśnij przycisk start/stop ale nie naciskaj sprzęgła ani hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Janusz777, ja mam takie samo auto jak Ty ale po otwarciu drzwi mogę bez wsadzania karty w gniazdo opuścić wszystkie 4 szyby. W sumie nie sprawdzałem ale wydaje mi się że mogę to zrobić jedynie przyciskami na drzwiach kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jeśli nie zadziała w sposób Koszałka (u mnie na początku to nie działało) to uruchom auto tak jak do holowania. Tj. trzymaj dość długo start/stop aż się pozałączają wszystkie systemy (widać po kontrolkach :) ) - oczywiście bez sprzęgła/hamulca. Wyłączasz ten tryb klikając dwa razy start/stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi