hudy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Komis niedaleko mojego miejsca zamieszkania.Jutro może mi się nie udać bo dłużej pracuje,ale w środę mogę podjechać i ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 hudy1 dobrze się jej przyjrzyj z przodu. Wystrój niby Expression a kierownica z Dynamique. Brak jej też ESP no i magicznego słowa "bezwypadkowy" a niska cena też nie wróży dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No właśnie cena dość dziwna.Zobaczymy co to jest warte.Zawsze były tam przyzwoite auta.Może trafił się "rodzynek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampus69 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Z góry dzięki za fatygę... Po raz kolejny musiałbym jechać kawał drogi, żeby ewentualnie wrócić z niczym... Za ewentualne wizje lokalne i za recenzje z oględzin dziękuję bardzo A co do kierownicy to nie powiina być w jasnym kolorze tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Parafrazując słowa Czarka Pazury z pewnego filmu: "My klubowicze,musimy się trzymać razem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampus69 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 hudy1Brak jej też ESP no i magicznego słowa "bezwypadkowy" a niska cena też nie wróży dobrze. Akurat we wszystkich ogłoszeniach tego komisu brakuje słowa "bezwypadkowy"... tzn że wszystkie były bite 8-) A jeśli chodzi o cenę to cena NETTO [ Dodano: 2011-04-25, 21:09 ] Pozostaje jeszcze ta... http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-5...-C18480337.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No i zgodnie z obietnicą,byłem sprawdzić tą Megankę.Niestety nie mam dobrych wiadomości.Auto w dniu wczorajszym zostało sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi