maz8 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam, Meganke mam ściągniętą z Niemiec. Wszystko cacy tylko książkę serwisową też mam po Niemiecku. Wolał bym jednak wiedzieć co w niej jest napisane. Czy jest możliwość dostania gdzieś polskiej. Albo ew. czy ktoś może mi skserować ją oczywiście nie do użytku tylko do przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 maz8, jeśli chodzi ci o instrukcje obsługi samochodu typu jeżdżę i naprawiam to wpisz w wyszukiwarkę instrukcje obsługi i znajdziesz linki do pobrania takich instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Raczej chodzi mu o ksiazke serwisowa. Czyli o taka co sa do niej wpisane wszystkie przeglady, naprawy itd. Mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Oczywiście Easy [ Dodano: 2007-08-17, 16:26 ] To jak nie da się tego załatwić ? Niech chociaż ktoś zeskakuje mi tylko tą stronę gdzie jest wypisane co wymieniają po danej ilości km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi