mirrak Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Poszukuję jakiegos miłego megana i na allegro trafiłem na cos takiego http://otomoto.pl/renault-megane-grandtour...-C17582464.html Prosze o pomoc wszystkich obeznanych z tematem bardziej niż ja A jak by ktoś miał nie daleko i mógl by osobiście rzucic okiem to dopiero by była nieoceniona pomoc PS A menu tam jest po polsku? jakos dziwnie tan napis nad zegarami wygląda a przeciez z salonu PL. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2903 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie wiem jak Wam, ale mi link do ogłoszenia nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picuch Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 pomógłbym nawet już jutro lecz link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Link działa. Nie widzi mi się to auto. Generalnie chyba cały przód "nie tak" wliczając w to jeden inny kołpak Bok kierowcy robiony. Elementy zderzak, nadkole, drzwi źle spasowane. A to zarysowanie na tylnym nadkolu "wymowne" jest bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Bo obijany ze wszystkich stron. Auto firmowe (ciężarowe) ma dwa razy taki przebieg-na bank Szukaj dalej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Akurat przebieg może być realny. Gorzej jak auto było używane przez wszystkich w firmie, bo może być mocno zmęczone. Warto spróbować zweryfikować historię auta w ASO, lub firmie, która była jego właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Patrząc na bagażnik to strasznie ma wytarte obicie bagażnika, jeśli to światło tak nie odbija się, więc pewnie było jako firmówka do transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Popatrz na lewą stronę auta, mam na myśli listwę boczną :-P na moje oko drzwi kierowcy z drzwiami pasażera się nie zgadzają, tak jak kolega wyżej napisał no i ten tył... mi się nie widzi :roll: PS. i jeszcze te 113 kuców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Przedni zderzak pognieciony pod reflektorem, ta najniższa część pod kratownicą, tylny zderzak również po lewej stronie. Auto ma raczej 227 tyś.km, jest bardzo zniszczone. Tak jak napisali koledzy, jest raczej firmowe. Cena przystępna, ale co jak się okaże, że ma poważniejsze uszkodzenia, które wyjdą na wierzch dopiero po 10 km od zakupu?. Lepiej nie oglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2903 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zygmunt Małek- cena podana w ogłoszeniu jest ceną netto. Auto nie wygląda zachęcająco, bezwypadkowe też nie jest, bo nawet sprzedający nie zaznaczył jest bezwypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirrak Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za wszytkie uwagi które raczej ostudziły mój zapał Faktycznie wracam do dalszych poszukiwań..... Co nie jest takie proste bo dziś wszyscy tylko kombinują chcąc sprzedac auto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 mirrak, a oglądałeś te, które są na naszym forum, znalazłem chyba 2 sztuki, ale już nie pamiętam czyje i po ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A menu tam jest po polsku? W wersjach sprzed liftu (do połowy 2006 roku bodajże) polskie menu nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirrak Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 mirrak, a oglądałeś te, które są na naszym forum, znalazłem chyba 2 sztuki, ale już nie pamiętam czyje i po ile. Tak, ale niestety nie ten rok, cena itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi