90banan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 prośba o ocene samochodu: http://autokasa.otomoto.pl/renault-megane-...-C18702017.html autko z włoch. 3dni w kraju, 18700 + opłaty. Sprzedawca zapewnia że auto nie malowane ani po żadnej kolizji. Proszę o ocene i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Kolego jedyne czego ja sie dopatruje to jak dla mnie tylni zderzak, mam wrazenie ze lakierowany, nie ma zdjec komory silnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Brak klimy auto samochód wygląda na flotowy i nie widać naklejek na tylnych progach przy białym powino widać.Zapewne malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 O ile się nie mylę to listwy boczne wystepowały w kolorach czarnym lub srebrnym nie białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 w tej opcji były białe listwy, jednak wtedy powinien mieć inne kratki wlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi