sous Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, mam taki problem iż parę dni temu zalałem silnik (leżał w rzeczce). Po 2 dniach wziąłem się za niego. Przeczyściłem, wymieniłem olej, filtr powietrza, wymyłem go itp itd. Silnik pracuje tylko na gazie, na benzynie w ogóle nie pali. Cały czas świeci się kontrolka od immobilaizera. Samochód nie ma centralnego zamka, jest to chyba ta najuboższa wersja. Nie wiem czy to jest kwestia tylko immobilaizera, czy całego sterownika (ECU). Czy ktoś mógłby mi coś poradzić ? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam P.S : jak trzeba podać jeszcze jakieś informacje to pisać, zaraz wszystko odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam. Spróbuj przeczyścić wszystkie połączenia elektryczne tzn. wszystkie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi