Janusz2903 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piszę do Was z prośbą o sprawdzenie miejsc, w których są poduszki powietrzne. Wiem, że auto było bite w prawy bok i podobno nie strzeliły poduszki. Głównie chodzi mi o poduszki boczne, jak i kurtyny. Zamieszczam kilka zdjęć, żebyście powiedzieli czy wszystko jest OK. Ta poduszka znajduje się z tyłu nad bagażnikiem. Są po dwóch stronach samochodu. Czy to są kurtyny? Tutaj jest zdjęcie fotela pasażera. Napis "airbag" znalazłem tylko w tym owalu na dole fotela. Na górze nic nie ma. To powinno tak być? Zdjęcia fotela kierowcy. Jedna poduszka jest przy dźwigniach do regulacji fotela, a druga w górnej części fotela (co widać na zdjęciu). W tym miejscu gdzie jest poduszka boczna pasażera nie ma nic (co widać na zdjęciu). Czy wszystkie poduszki są na swoim miejscu. Mam ich na pokładzie 6 czy może więcej? (Ja doliczyłem się 7) Na 2 zdjęciu jest napis "airbag". Przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi