kleo6 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ...spytam od kiedy weszła w Megane II Ph2 do sprzedaży w Poslce, bo mam auto z lipca 2004 i tak się właśnie zastanawiam ale to pewno jest jeszcze Ph 1 czyż nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 O ile sie nie myle to od 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 2006. Ja mam swoją z miesiąca marca 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 od pazdziernika albo listopada 2005 bylo juz MIIphII. wiem bo sam kupilem moje autko miesiac przed phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie trzeba bylo poczekac? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie wiedzialem, info sie pojawilo tydzien po kupnie. a zamowienie wiadomo, miesiac wczesniej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi