denvon Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam! Zakupiłem w kwietni 2010 Fluence w wersji expression .A wczoraj zostałem telefonicznie przywołany na akcje serwisową przeprogramowania modułu sterowania poduszkami powietrznymi,gdyż istnieje możliwość że nie zadziałają.Wiadomo mi tylko tyle,na wtorek jestem umówiony,miało być jak najszybciej a wolnych godzin niema.Przewidywany czas naprawy około 2h :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spusz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Potwierdzam, też mam z kwietnia i też dostałem takie pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Ja również potwierdzam przeprogramowanie modułu poduszek - akurat byłem w serwisie i wyszło, że jest OTS. Samochód wyprodukowany w kwietniu. EDIT: Renault właśnie oficjalnie przyznało się do problemu z poduszkami i poinformowało UOKiK. [news] i numery VIN zal_ogl_niebezp_prod_-_Renault.pdf Edytowane 10 Maja 2011 przez Wenel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denvon Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja już jestem po trwało to 2 godziny ale jakoś było,musze jeszcze w piątek podjechać na wymianę wlotu powietrza atrapy chłodnicy zwał jak zwał tej ala chromowanej bo się pojawił pęcherzyk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi