Slowik8609 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Koledzy i koleżanki. Mam problem i pytanie jednocześnie. Jak zdjąć fragment pokrywy bagażnika zaznaczony na zdjęciach? Pytam, ponieważ w jakiś sposób pod spód dostaje mi się woda. Po deszczu otwierania bagażnika niemal na pewno = mokra głowa. I nie jest to zbyt fajne. Poza tym gromadząca się woda może zacząć rdze na lakierze od środka czego też bym nie chciał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Myślę, że dostać się można po odkręceniu wewnętrznej plastikowej osłony pokrywy bagażnika. Ten element o który pytasz jest przykręcony i założony na spinki. Jak wygląda od spodu przedstawia to zdjęcie : http://moto.allegro.pl/blenda-nakladka-spoiler-plastik-klapy-megane-2-ii-i1578664568.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi