czaku89 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Do których głośników chcesz te zwrotnice? Do współosiowych nie trzeba, a ten zestaw odseparowany, mimo, że jest badziewny, to powinien mieć jakieś prowizoryczne zwrotki, albo chociaż kondki przy tweeterach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 możesz mowić ja nie wiem co to kondki?? Zaraz poszukam wyjaśnienia. zwrotnice chce pod wszsytki głośniki i tweetery. Powiedzieli mi, że radio wtedy tak się nie poci i lepiej grają głośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Kondki - kondensatory. W tym wypadku robią za prowizoryczne zwrotnice. Nic nie trzeba już dokładać, chodź jak już wspomniałem, ja bym nigdy tego sobie nie kupił :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 tzn radzisz nie kupować zwrotnic? Powiedz najlepiej co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 1. Z tyłem daj sobie spokój. 2. Wygłusz drzwi, a głośniki osadź na dystansach. 3. Kup lepszy zestaw odseparowany (Wersja budżetowa to Helixy DB 62.1 lub Phonocary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi