piotr1234543 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 co sądzicie o tym egzemplarzu? salonowy i niby dobrze utrzymany http://moto.allegro.pl/renault-megane-1-6-benzyna-i1581283410.html raczej po dzwonie nie jest? to mnie najbardziej interesuje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 po zdjeciach to raczej cięzko poznać choć czasem się da ( ale ta wygląda że jest OK) :) na przegląd jechać i wiadomo co w niej siedzi :] jak będziesz kupował to popatrz czy widać na niej czas jaki upłynął, w końcu ma już 15 lat za sobą. anyway zawsze mnie to zastanawiało po co te futerały na siedzenia ? zeby się nie zniszczyły siedzenia ? moze i się nie niszczą, ale wygląda to ohydnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1234543 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) czy ktoś jeszcze mógłby wyrazić swoje zdanie :)? wszystko pasuje do tej wersji?auto bez klimy? może w tej cenie szukać z klimą bo nic nie jest napisane, a blotnik i inne elementy nie wykazują żadnego dzwona? zależy mi na bezpieczeństwie pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Edytowane 8 Maja 2011 przez piotr1234543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi