Olago Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Koledzy dziś mija dokładnie tydzień odkąd jestem posiadaczem megi jednakże ... :) Od wczoraj obserwuje coś takiego, że przy odpaleniu samochodu ( na zimnym ) jak by brakowało mu mocy tzn wciskałem pedał przyspieszacza, a on dziwnie reagował, jakby z opóźnieniem i jakby mocy mu brakowało, ale to do dziś, ponieważ wciskam sprzęgło, wciskam start, żeby odpalić megi i nic. Zero reakcji, ani nie kręci, ani nic. Kontrolki świecą się wszystkie, akumulator ładowany przedwczoraj, nie wyświetla żadnych błędów, ale w żaden sposób nie mogę go uruchomić. Klimatyzacja działa, radio działa, oświetlenie działa, wszystkie kontrolki świecą, szyby działają, wspomaganie czasem się włącza, czasem nie. Dodam, że 2 godziny wcześniej go odpaliłem. Czy jakieś pomysły co to może być? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi