m-c-ool Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) witam serdecznie , pisze tutaj bo mam problem i nikt na razie nie jest w stanie mi pomóc , mianowicie : oświeca mi się kontrolka z poduszki powietrznej. Więc zakupiłem sobie kabel do diagnostyki , zainstalowałem program DDT2000 i do tego momentu wszystko było OK , niestety program w żadnej wersji nie potrafi rozszyfrować błędy które wyskakują . Proszę o pomoc może komuś z was się uda (próbowałem tłumaczyć ale mi to nie wychodzi ) Wrzucam tak błędy oraz podgląd działania poduszek czy jak to nazwać . Może wam się uda dowiedzieć co padło która poducha styk czy co . pozdrawiam czyli standardowo zero pomocy ;/ , dodam że nie są to złączki z foteli ponieważ je wyczyściłem (chociaż były czyste) odtłuściłem i złożyłem na rozłączonym aku po 20 minutach wpiołem go z powrotem i dalej to samo , nawet skasowanie błędu nic nie pomogło Edytowane 10 Maja 2011 przez m-c-ool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi