ponuryzniwiarz Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam,mam pytanko jak zmienić na liczniku mile na kilometry.Wiem z instrukcji ze wciska się przycisk na manetce prawej i przycisk start/stop.Ale u mnie to nie działa.Nie wiem też czy podczas tego karta musi być w czytniku czy nie ?Bo gdy będzie to przecież odpalimy silnik.Robił już ktoś manewr zmiany jednostek ?Może ja coś robię nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Znalezione w sieci: "(...)1. wkładamy kartę do czytnika. 2. wciskamy jeden z przycisków obsługi komputera i trzymamy. 3. naciskamy przycisk start i go puszczamy (ciągle trzymamy przycisk komputera) 4. samochód odpala ale ZERO na wyświetlaczu MIL lub KM mruga, czekamy cierpliwie 5. po kilkunastu sekundach na wyświetlaczu pojawia się zmieniona jednostka wtedy puszczamy przycisk komputera. Od teraz wszystko jest w KM a spalanie w LITRACH. (...)" Edytowane 8 Maja 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No fajnie :), kolega się mnie pytał czy jest taka możliwość, już nawet umówił się do serwisu na środę, już dzwonię do niego.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ocool,wielkie dzięki za pomoc,jutro to sobie zmienię,browar dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ponuryzniwiarz, no mam nadzieję że wskazówki będą pomocne. Jedyny mankament tej operacji, to po dłuższym braku zasilania, parametry wrócą do stanu przed dokonaniem zmiany. By wprowadzić permanentną zmianę należałoby się podpiąć zapewne pod komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ocool,działa pięknie,dziś sprawdzone.Nawet jak trzeba po wyjeciu aku ustawić ponownie to myśle że i tak lepiej niż ganiać do serwisu,jeszcze raz dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkojak Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Po pierwsze witam serdecznie . Po drugie,kurcze, u mnie nie dziala,albo cos robie nie tak bo wlacza sie... tryb testowy Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez dkojak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz113 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 U mnie nie działa megane 2 rocznik 2002 soft 9.03 i jak u kolegi włącza się testing mode ??? jakis inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarsky Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam robie tak jak jest napisane i włacza sie Testing Mode :/ i raczej nic nie mozna zrobic :/ ktos wie cos wiecej ?? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi