Gość jaku_z_jelcza Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam! Czy posiada ktoś w swoim scenicu siatkę grodziowa do bagażnika? Chodzi mi o taki model : Siatka bagaznika Chcę taką kupić ale pojęcia nie mam jak ja zamontować, nie mam żadnych zaczepów w podsufitce ani koło okien w bagażniku. Dziękuje za jakąkolwiek pomoc lub zdjęcia zamontowanej siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaromir Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Drogi Kolego ... Parę dni temu kupiłem Scenica z taką kratką, który jest zarejestrowany jako autko ciężarowe. Chce od razu przerejestrować na osobówkę i muszę zdemontować tą kratkę. Po podniesieniu siedzeń okazało się, że sprawa jest bardzo banalna ... Otóż ( w moim przypadku ) kratka jest doczepiona od dołu do wolnych bolców od mocowania tylnych siedzeń ( jest ich chyba osiem ) wystarczyło podnieść siedzenia, odbezpieczyć dwie zapadki i wyciągnąć kratkę i po zabawie :)) Teraz mam niepotrzebną kratkę jako ozdobę :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craigh Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam, odgrzewam kotleta, bo podobną siatkę znalazłem na Alledrogo, ale nie mam pojęcia jak taką siatkę przymocować od strony dachu (podsufitki).. jeśli chodzi o mocowanie od strony podłogi, to sprawa jest rzeczywiście banalnie prosta, chodzi o mocowanie górne, na czym, ta siatka ma wisieć - ktoś wie???? Nie chodzi o kratkę metalową, tylko o siatkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi