pawel_ony Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam. Od kilku dni szukam rozwiązania mojego problemu, niestety bez sukcesów. Jakiś czas temu na lewych łukach i rondach słyszę głuche stuki, jakby opony miały bicie (co nie jest możliwe bo założyłem inny komplet kół i jest to samo), czym szybciej jadę tym głośniej i z większą częstotliwością się to powtarza, dodatkowo na prostych kołach też to słychać tylko o wiele ciszej, najbardziej dokuczliwe jest to przy prędkości 70 - 80 km/h. Wymieniłem już przeguby, wymieniałem półosie, jak już wcześniej wspominałem wymieniłem komplet kół. Nie mam pojęcia co to może być. Usłyszałem różne diagnozy między innymi: krzywe tarcze hamulcowe, łożyska, sypiący się mechanizm różnicowy. Może ktoś z was napotkał podobny problem, albo podobny temat? Z góry dzięki za każdy post. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja bym obstawiał na łożysko. Co maja tarcze do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrade11 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wypięty filtr paliwa może stukać na łukach i nierównościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi