golyy Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 witam serdecznie, mam problem z mim sceniczkiem. przedwczoraj przyjechałem normalnie do domu (nic się nie działo) po ok 2 godzinach chciałem wyjechać a auto odpaliło jak maluch na dwóch garach. po obejrzeniu silnika i odłączeniu kabli z pierwszej cewki silnik pracował bez zmian więc stwierdziłem że nie ma iskry. po spryskaniu wtyczek od sterownika do cewki płynem penetrującym i poskładaniu wszystkiego do okupy auto odpaliło normalnie byłem cały szczęśliwy ze obyło się bez wydatków. moja radość trwała 24H na drugi dzień to samo. Auto zostawiłem na parkingu z myślą że rano skocze do jakiegoś speca bo coś się uwaliło, ale ku mojemu zaskoczeniu auto rano odpaliło bez żadnych problemów. co może być przyczyna? auto jak odpali to pracuje normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Zawilgocona cewka i styki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi