dzierzakm Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Witam. Mam problem z zamknięciem maski[MeganeII]. Po wyładowaniu akumulatora, z uszkodzoną lewą klamką, tą od kluczyka, dostałem się do komory silnika przez wloty powietrza, otworzyłem machę, naładowałem akumulator i teraz mam problem z zamknięciem pokrywy. Linka chodzi w pancerzu, "gilotynka" zamka się porusza, ale "grzybek" pokrywy nie natrafia na opór i nie słychać zatrzasku. Co spieprz.łem, lub co urwałem albo co robię nie tak? Może jakieś foto wrzucić? Proszę o pomoc. Problem rozwiązany, przy ciągnęciu za pancerz linki, naciągnąłem ją tak, że nie cały zatrzask zamka wychodził, po wymontowaniu zamka wyciągnąłem linkę z pancerza ok. 1cm i działa. Edytowane 13 Maja 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi