mikus16 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Witam serdecznie, Mam zamiar kupić Megane II cabrio. Dostałem VIN od sprzedającego, wraz z informacją, że auto "być może" jest z anglii, i "być może" jest to wersja z kierownicą po lewej stronie a nie przekłada. Czy da się to sprawdzić po VIN? VIN: VF1EM0C0H33438547 Z góry dziękuję za wszelkie info. Na mail mogę wysłać plik z kopią z aukcji allegro. Edytowane 13 Maja 2011 przez mikus16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wstaw tutaj link, nie martw się nikt Ci nie podkupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 W Anglii, z kierownicą po lewej stronie rzadkość, obawiałbym się, że już tam ktoś przełożył tylko w jakim stopniu jest fachowcem? Ryzykowny zakup, słyszy się przecież, jak to partaczą przeróbki elektroniki, a Renault nie lubi przeróbek instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi