marekgg1 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Witam/ Jak można dokręcić klamkę zewnętrzną w scenicu II, jest luźna. W lagunie pod zaślepką kolega ma śrubę u mnie nie ma śruby choć zaślepka jest w tym samym miejscu co w lagunie? Edytowane 17 Maja 2011 przez marekgg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik13 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Hm.. w SC II nie dokręca się klamki zewnętrznej, jest wsunięta w prowadzenie w kierunku przodu samochodu, a blokuje się ja zapadka wewnątrz drzwi(błyszczący kawałek metalu), po zdjęciu czarnej okrągłej zaślepki. Jeśli masz luz , być może nie masz podkładki gumowanej pomiędzy klamka a karoseria. Sama klamka posada śrubkę, ale ona służy do rozpoławiania owej klamki celem dostania się np do przycisku HF lub anteny w jej wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi