kojkar Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Serdecznie witam Starałem się poszukać czegoś podobnego na forum ale jakoś nie natrafiłem na nic konkretnego. Miałem taki problem jak inni czyli świszczący wentylator i udało się to wyeliminować poprzez wyczyszczenie filtra kabinowego (auto świeżo kupione i poprzedni właściciel chyba dawno tego nie robił). Niestety pozostała jeszcze jedna rzecz, a mianowicie (mam klimatronika) do 3 laseczki/poziomu wentylatora jest w miarę ok, ale każdy następny bieg powoduje nasilenie się dźwięku wentylatora. Niestety dźwięk ten jest trudy do opisania jego charakter jest raczej basowy typu brr... :) i mam wrażenie jakby cała deska zaczynała wchodzić z tym w rezonans. Czy ktoś może miał coś podobnego ? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusmir1992 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 problem z ułożyskowaniem wentylatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi