dzierzakm Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam. Nie działa spryskiwanie szyby. Po pociągnięciu włącznika wycieraczek, pompka milczy a wycieraczki stoją. W trybie pracy ciągłej wycieraczki pracują normalnie i w różnych prędkościach. Zbiornik na płyn uzupełniony. Druga sprawa to kontrolki podświetlenia regulacji nawiewu, przycisku AC i ogrzewania tylnej szyby - nie świecą. AC działa szyba tylna też. Radio gra, gniazdo karty i zapalniczka podświetlone. Czy ta pompka spryskiwacza i kontrolki to jeden układ (bezpiecznik)czy też sypnęło się wszystko po kolei. Który bezpiecznik jest od spryskiwacza, mam duże łapy i ciężko mi manipulować w bezpiecznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba64 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 witam ja miałem taki sam problem , do tego brak klaksonu okazało się ,że wtyczka ta przy kierownicy dobrze nie łączyła . A silniczek możesz sprawdzić podłanczając go na krótko do aku powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llkazz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich, kupiłem parę dni temu grand scenica Mam taki sam problem opisany poniżej. Przeszukałem cale forum i znalazłem tylko ten post, dodam jeszcze ze tylnia wycieraczka działa z spryskiwaczem, O jaka wtyczkę chodzi ? Nie działa spryskiwanie szyby. Po pociągnięciu włącznika wycieraczek, pompka milczy a wycieraczki stoją. W trybie pracy ciągłej wycieraczki pracują normalnie i w różnych prędkościach. Zbiornik na płyn uzupełniony Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez llkazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi