Driver400 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam!!Mam duży problem gdyż sprowadziłem sobie samochód Renault Scenic II 1.6 16v i dzisiaj dopiero nim się przejechałem. Pierwsze wrażenia super. Zrobiłem gdzieś 40km i po przyjechaniu do garażu zgasiłem. Znajomy przyszedł oglądać i kazałem mu włączyć światła postojowe że by sprawdzić czy wszystko działa. Po przełączeniu pokrętła w desce rozdzielczej coś strzeliło tak jak by bezpieczniki i się dymiło. Po odłączeniu akumulatora i obejrzeniu co się stało postanowiłem wjechać do garażu. Co mnie zdziwiło auto odpaliło ale deska rozdzielcza jest ciemna i na dodatek nie ma świateł postoju oraz szyby od strony kierowcy nie mogę zamknąć do końca została w pozycji jakiej była przedtem, można tylko jeździć na dół. Proszę o pomoc. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 A co z bezpiecznikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver400 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Bezpieczniki te obok akumulatora są dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A te pod siedzeniem kierowcy (pod szufladą) oraz te poniżej ręcznego hamulca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi