tomitomi75 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam. Noszę się z zamiarem kupna Scenica Previlege z 2006 r ale mam jedno pytanie które mnie nurtuje;-czy możliwe jest aby kolor poduszkiw kierownicy był w innym kolorze niż sama kierownica a mianowicie kierownica jest szara skórzana a poduszka w kolorze czarnym.Czy to jest normalne,goścu od auta mówi że tak kupił ,ja nie mam pewności jednak.Bardzo proszę o opinie,z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Raczej nie powinno tak być.Jeszcze nie widziałem scenica z kierą w róznych kolorach.Niech wypowiedzą sie znawcy żelazek.Popatrz sobie na alledrogo czy jest podobny przypadek jak twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 -czy możliwe jest aby kolor poduszkiw kierownicy był w innym kolorze niż sama kierownica a mianowicie kierownica jest szara skórzana a poduszka w kolorze czarnym. :) Według mnie nie powinno tak być - przynajmniej ja się nie spotkałem z taką sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi