Adi00 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mam meganke II z 2003 r z fabrycznym CD , kumpel z prezentował mi pilota od renault prawdopodobnie od megane I zakonczone kostka podłuzna. W radiu niema takiego wejscia, znajomy elektronik stwierdził ze moje radio wogóle niema wejscia na pilota bo jest iso + obsługa wyswietlacza a ta trzecia kostak tom prawdopodobnie wejscie na zmieniarke. Czy to prawda no ni co z tym pilotem jest szansa ze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 musiałbyś piny odpowiednio polutować, będzie trochę zabawy więcej info nt sterowanie oem w megane: tudio24.prv.pl/"]http://[ciach]tudio24.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi00 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No dobra to w takim razie jakie wyjsci ama moje radio, czy mam wyjscie na zmieniarke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 twoje radio nie ma wyjscia na pilot a na zmieniarke nie wiem ... najlepiej jakbys zdjecia tylu radia wyslal na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hmmm jeśli to jest tak samo jak w clio (a pewnie jest) to nic dziwnego, że radio nie ma wyjścia na pilota, bo pilot jest podłączony do wyświetlacza, a nie do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam panowie jeśli radio z 2003 to pilot z RM I nie będzie działać :-( Aby wszystko śmigało to musi być z tego samego rocznika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi