mr.doctor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Jestem tutaj nowy , ale jeżeli zakupię ten samochód to na pewno będę częstym uzytkowinkiem forum . Mam możliwość zakupu Renault Scenic, ale czy ktos by mógł sprawdzić go w bazie. W papierach wygląda , że był serwisowany cały czas w serwisie Renaulta. Z tego co wiem to autoryzowane serwisy prowadzą całą historię samochodu . Podam VIN: VF1JMxxxxxxxxxx ausfuehrung : JMRxxx Samochód pochodzi z niemiec. Pozdrawiam i z góry dzięki mr.doctor P.S. Przed chwilą przeczytałem , żeby nie podawać publicznie VIN - ale jak by ktoś byłby chętny mi pomóc to niech napisze na PW Edytowane 1 Czerwca 2011 przez mr.doctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 jeśli masz VIN, to zadzwoń do serwisu w Grudziądzu, Bydgoszczy, tam podają przez telefon, (o ile nikt na tym forum się nie odezwie). Ponadto daj jakiś link lub zdjęcia tego pojazdu, to może koledzy/koleżanki coś zauważą, ewentualnie ktoś może podejdzie i go sprawdzi naocznie i namacalnie. Nie bój się, jeszcze nie zauważyłem wpisu, że ktoś kogoś podkupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.doctor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzięki - dzwoniłem , powiedzieli mi wszystko co mieli w bazie .... - tylko zastanawia mnie pewien punkt - naprawa z ubezpieczenia i nic nie napisali co było robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak z ubezpieczenia i było w Niemczech robione to zapewne jest dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.doctor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Był robiony na pewno w niemczech ... skoro w VIN - było znać wpis. Polacy chyba jeszcze nie umieszczaja takich wpisów w bazach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak przebieg się zgadza i stan techniczny jest OK - to bierz i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.doctor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 REGULAMIN Przebieg oryginalny 100% sprawdzone, naprawa z ubezpieczenia to był przetarty bok, stan techniczny OK sprawdzone przez speca od renaulta .... I będę tutaj częściej zaglądał - biorę Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi