Pavulon Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam, czy po wymianie uszczelki pod głowicą oraz szeregu uszczelniaczy (wałów, zaworów...) ma prawo dymić spod maski? Wprawdzie dopiero dziś odebrałem auto od mechanika. Na wolnych obrotach u niego nic się nie działo, dymek zauważyłem dopiero po dojechaniu do domu. Zapach taki raczej olejowy, dymek siwawy choć głowy nie dam, że to olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Możliwe, ale pod warunkiem, że przy wymianie rozlało im się trochę oleju na np. kolektor wydechowy czy portki układu wydechowego. Ja jednak dogłebniej bym to sprawdził a nawet podjechał z tym do mechanika mu pokazać, co by do ewentualnej reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi