-pawlo111 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Mam problem w Scenicu I - tylne prawe drzwi się nie otwierają, jak otwieram pilotem to blokoda(ten cyndzel) się lekko porusza do góry ale to dosłownie 2mm ale nic nie otwiera, ręcznie cyndzel się nie chce podnieść- nawet na siłę, klamka od zewnątrz nie reaguje jak by była luźna, tak samo klamka od wewnątrz.. ehh da się wyciągnąć boczek przy zamkniętych drzwiach? wydaje mi się że może coś spadło z mechanizmu albo coś blokuje... Edytowane 4 Czerwca 2011 przez -pawlo111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Spadły cięgna/linki, albo zamek się zaciął. Można ściągnąć boczek przy zamkniętych drzwiach, ale trzeba się trochę namęczyć. Masz Scenika, więc sporo sobie ułatwisz, jak wyciągniesz siedzenia przed rozbieraniem drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1979 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Hej. Ja jeździłem w swoją Megi ponad 2 latka z zablokowanymi drzwiami na tyle ale dziś w końcu się zebrałem po obejrzeniu fotek kolegi z forum i pełen sukces!!! Otworzyłem ale zamek do wymiany. zajrzyj na ten sam temat tu masz linka: http://megane.com.pl/topic/1742-jak-otworzyc-tylne-drzwi/ Tam kolega krisandrzej na końcu przedstawia linki do fotek i mi bardzo to pomogło. Polecam!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No to szwagier gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi