drakus Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam szanowne grono, Jak się nazywa ten kawałek metalu, który trzyma żarówkę w lampie przedniej w Megance? Czy można go gdzieś dostać w sklepie? Czy trzeba szukać na szrocie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 O który kawałek metalu Ci chodzi, czy o to gniazdo, czy tą wyprofilowany drucik - sprężynkę dociskającą żarówkę do gniazda. Pamiętaj, że żarówka wejdzie do gniazda tylko w jednej pozycji. A najlepiej szukać na szrocie. W sklepach tego raczej nie dostaniesz, a w ASO pewnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel555 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To ja Ci Powiem tak. Kupiłem jakiegoś sztucznego kwiatka w markecie (1,2 zł) był on na twardym drucie i posiedziałem w garażu z godzinkę i z tego kwiatka WYSZŁY MI 2 SZTUKI BO AKURAT POTRZEBOWAŁEM 2 , DO KRÓTKICH I DŁUGICH WIEC POKOMBINUJ BO SZUKAŁEM ALE NA SZROCIE NIKT NIE CHCIAŁ MI SPRZEDAĆ BEZ LAMPY Regulamin pkt.5.10 - Caps Lock Nie widzę powodu, żeby krzyczeć. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi