WhyMe Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, piszę ponieważ nie znam się na tym za dobrze więc mam do was prośbę. Mam megane 1.6 z 1999 roku. Potrzebuję do niej lewą połośkę + przegub. Jak możecie mi dać jakiś link z allegro najlepiej bo sam nie orientuję się najlepiej. Ps. Czy ta będzie dobra? http://allegro.pl/renault-megane-i-1-polos-lewa-przegub-okazja-nowa-i1616155866.html Proszę o szybką pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Półośki mogą być dobre, a nie muszą. Przerobiłem ten temat u siebie z prawą półosią. Zdawało mi sie, ze kupno nowej i podanie jaki to jest silnik wystarczy lecz gdy doszła do mnie takowa, okazało się, że jest krótsza od starej i jest na bolec a nie na sprężynie. Najlepiej wejdź pod auto i sprawdź czy są to te seme półośki, najwyżej zmierz długość i poproś sprzedającego żeby ci podał też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tylko auto jest u znajomego mechanika, a na własną rękę chciałem ją kupić. Dzisiaj tam pojadę i zdemontuje ją i zmierzę. Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi