tczerwony Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 super lektura, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kante5 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Przeczytałem wiele temató wypowiedzi ale dalej nie wiem co wybrać czy elm327 czy kkl vag http://allegro.pl/najlepszy-interfejs-usb-vag-kkl-we-wtyku-obd2-pl-i4563637235.html czy ddt2000, glownie chodzi o to aby bez problemowo łączył sie z moja megana 2ph1 16v 2003 i mogl zczytać i gdyby byla mozliwosc to usunac dany blad bardzo prosiłbym o pomoc i jesli byla by mozliwosc to zalaczenia linki z wiadomo jakiego serwisu aukcyjnego pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, interpunkcja 5.7 - logika wypowiedzi Kolego, kolejny raz zwracam uwagę na pisownie. Proszę zacząć stosować się do uwag administracji oraz regulaminu forum. Kolejny taki post skutkował będzie forum w wersji demo. damiar Edytowane 28 Września 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdusza Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, chciałbym prosić o poradę w sprawie pomiaru dawki paliwa pompy wtryskowej scenic 1.9 dti 1999 rok, mianowicie jaki "interface i ewentualny progrsm do tego kupić z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorzmeg2 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Witam kolegów. Mam problem z połączeniem kablem viaken KKL z meganką 2 1.5 dci z 2003 roku. Czy tym interfejsem istnieje wogóle możliwość połączenia się z moim modelem?Jeśli tak to jak go skonfigurować? Już doczytałem że kkl-em i ddt nie połączę się z Meg2. Proszę o potwierdzenie jeszcze czy na pewno odczytam i wykasuje w niej błędy elm-em 327?? Edytowane 6 Lipca 2016 przez Grzegorzmeg2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi