cooler33 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam zakręciłem się już zupełnie... czas na wymianę paska rozrządu,napinacza i rolek - i tu mam problem. nie wiem jaki mam typ silnika(w ks.serwisowej jest tylko oznaczenie F9Q) i kiedy pytam w sklepach to w jednym twierdzą,że potrzebna jest jedna a w drugim 2 rolki :) gdzie można się doczytać co jest jeszcze potrzebne do wymiany paska rozrządu ? z tego co wyczytałem na forum to oprócz paska potrzebna jest rolka napinacza i ... i drugie pytanie przy okazji - jak mogę dokładnie określić typ silnika ? kiedy dzwoniłem do serwisu w olsztynie to odpowiedziano mi,że muszę osobiście przyjechać :) pozdrawiam marek Chyba wypadłoby już odpowiednio takie nazwy pisać :) - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) wyslij mi na PW nr vin , a sprawdze Ci co dokladnie potrzebujesz do rozrzadu. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi