rambolipamboli Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam wymianiam kompl. wahacze przednie w Megane II , Ale nigdzie nie ma ANI TRW ani Delphi jak sa w jakis internetowych sklepach to 2,3 tyg trzeba czekac , ja tyle czasu nie mam ponieważ komfort jazdy = traktor + strach podczas wjezdzania w dziure -> laweta Dostepne sa wahacze firm : 1. FAST 2. SRL 3.OPTIMAL 4. http://allegro.pl/nowy-wahacz-renault-megane-ii-02-scenic-ii-99-i1616544507.html 5. SIDEM 6. SWAG Jesli Ktos sie zna , albo mial doczynienie juz z jakas z tych firm PROSZE O POMOC W WYBROZE pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scifo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Żaden z tych, choć gdybym musiał to tylko SWAG. Nie wierzę, że w Krakowie nie kupisz nic lepszego, choćbym miał dopłacić - bo szkoda roboty. Swoją drogą zajrzałem tylko na znany serwis aukcyjny i leży tam oryginał za 150 zł. Przynajmniej starczy na kolejne 150 tys. lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tak orginal ale tylko lewy wahacz prawego nie ma :) . Temat zamkniety 3 dni dzwonienia i trafilem na TRW :) drogie jak sku** ale to TRW . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi