stes Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Po kilku miesiącach użytkowania Megane niechcący zauważyłem że w kole zapasowym mam inną oponę niż reszta. Rozmiar ten sam tylko bieżnik inny. Jakie macie opony w swoich kołach zapasowych? Jak to sie ma do wymiany reklamacyjnej opony na taką samą? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez stes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam:) za pełnowymiarowe koło zapasowe dopłacałem dwie stówki ekstra i mam taki sam rodzaj opony jak na pozostałych czterech kołach na aucie (Continental ContiPremiumContact 2 195/65 R15 91 H) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja wyjechałem z serwisu na 17" a na zapasie za który tez płaciłem mam 16" - więc inne Więc to chyba nie jest tak że musi być takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi