adrzuo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Rozglądam się za kupnem auta z USA i trafiłem na serwis, który odpłatnie daje możliwość sprawdzenia historii samochodu. Moje pytanie, czy ktoś kiedyś korzystał z usług tego lub podobnego serwisu i czy informacje tam zawarte są rzeczywiście wiarygodne. Chodzi o serwis [ciach]prawdzhistorie.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmw Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wejdź sobie na stronę http://www.bezwypadkowy.net/ Znam chłopaków osobiście, robią kawał dobrej roboty. Zarzuć numer VIN na forum i sprawdzą Ci wszystko za darmo. Jak byś miał jakieś pytania co do zakupu auta z USA to pisz do mnie. Zajmuję się tym od wielu lat to Ci pomogę uniknąć problemów, bo łatwo o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi