V77 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dobra, zapłaciłem już tą drugą ratę i chyba zapłacę już tą dopłatę i będę miał święty spokój do listopada. A powiedzcie mi czy jeśli przepiszę tą polisę na siebie i oczywiście w listopadzie przed jej końcem ją wypowiem i będę szukał innej firmy ubezpieczeniowej to czy będzie mi przysługiwać już jakaś zniżka za ten rok bezszkodowości? I wtedy też nie będzie to moja pierwsza polisa tylko w polu ostatnia polisa/ubezpieczyciel zamiast brak polisy wpiszę compensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) A powiedzcie mi czy jeśli przepiszę tą polisę na siebie i oczywiście w listopadzie przed jej końcem ją wypowiem i będę szukał innej firmy ubezpieczeniowej to czy będzie mi przysługiwać już jakaś zniżka za ten rok bezszkodowości? Teoretycznie nie. Chodzi o pełne 12 miesięcy bez szkód. W praktyce jest tak, że są firmy które "biorą" klientów na oświadczenie - możesz oświadczyć, że ma 60% zniżek :) Tylko, że firma zastrzega sobie prawo do powiedzenia "sprawdzam" :) Edytowane 15 Czerwca 2011 przez MiszaElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi