zarazek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam wszystkich .Panowie mam pytanko moze ktoś wczesniej mial takie jaja jak ja.Przeszukalem pelno stron i nie moge nic znalesc.Wyglada to tak ze wychodzac z samochodu i zamykajac przez pilota wszystkie drzwi sie zamykaja oprucz kierowcy .Probowalem odejsc od samochodu kilkanascie metrow i nic dalej otwarte.Nie mam zielonego pojecia o co chodzi we wszystkich drzwiach slychac mechanizm ze drzwi sie zamykaja a od kierowcy nic cisza. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Prawdopodobnie dostaniesz lekką burę od admina lub moderów, za brak Polskich znaków. Ale wracając do tematu, czy jak siedzisz w środku i zamkniesz auto blokadą wewnętrzną (otwórz szybę) to zewnętrzna klamka również otworzy (bo wewnętrzna klamka na pewno otwiera, ta blokada powoduje zamknięcie auta dla osób z zewnątrz). Sprawdź. A wogóle słychać aby chodził siłownik tych drzwi, może spadł przewód z siłownika, lub się przyciął, bywa, że po prostu padają siłowniki, lub odczepiają się te malutkie łączniki siłownik/cięgno ryglujące zamek. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi