majkelc Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witajcie, Jestem na kupnie Megane 2. Dziś znalazłem interesujące ogłoszenie i proszę o opinie. Pierwszy raz bede miał do czynienia z francuzem :) Autko wydaję mi się wporządku nie wiem jak z tym silnikiem 1,6 16V Czy on dużo pali? I jak z jego awaryjnością? Myślałem raczej nad DCI 1,9 podobno są najlepsze. http://allegro.pl/show_item.php?item=1666641687 Bardzo Was proszę o opinie drodzy forumowicze i góry dziekuję. Pozdrawiam majkelc Edytowane 15 Czerwca 2011 przez majkelc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie przyuważyłem nic niepokojącego. Trzeba podjechać i zobaczyć auto na żywo oraz wjechać gdzieś na diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi