lechukud Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Prosze o rade co mogło sie zdarzyc ze tylne prawe drzwi otwieraja sie tylko od środka. Nic nie daje odblokowanie blokady dla dzieci w drzwiach ani tez na podlokietniku kierowcy.Czy to cos z klamką sie mogło stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zdejmij tapicerkę i sprawdź czy ci klamka nie odpieła xD bo skoro od środka się otwiera to zamek masz dobry xD czyli przyczyna musi być między klamką ( bądź w klamce ) a zamkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A czy tapicerke zdjąc to duzo gimnastyki?czy wtedy dojscie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) jak zdejmiesz tapicerkę to akurat do tego kawałka gdzie jest klamka i zamek jest trochę trudny dostęp ale ciągnąc za klamkę i patrząc na zamek powinieneś już zobaczyć co tam nie gra :) A co do gimnastyki xD zależy :) trzeba wszystko porozkręcać itp xD mi w moim < scenic 1 lift ) zajmuje to 5 min a mój szwagierek zdejmował z drugich drzwi 20 min xD u mnie jest bodajże 5 wkrętów torksowych i parę zatrzasków z którymi trzeba postępować stanowczo ale nie za mocno bo popękają xD Edytowane 16 Czerwca 2011 przez kasta1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wychaczyła sie linka i juz ok.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Luzik xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK0306 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 witam u mnie z drzwiami występuje następujący problem w lewych po pociągnięciu klamki, klamka wychodzi ale się nie cofa i drzwi nie otwiera od środka otwierają się normalnie, natomiast prawe drzwi się otwierają ale jest problem z cofaniem się klamki trzeba po pociągnięciu wepchnąć ja w drzwi. Czy ktoś miał podobny przypadek czy jest szansa na naprawienie tego samemu ??? i przy okazji jakieś rady na fotel pasażera który nie klinuje się tylko jeździ po szynach, co mogło się stać prosze o rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi