mantev Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam! szukam ale nie mogę znaleźć,czym się różnią wtryski czerwone od niebieskich(przepraszam za infantylność pytania).Mam instalację BRC sekw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Kolor nic nie oznacza. Ważny jest poroducent listwy i szybkość otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantev Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To inaczej. Do mojego 95 konnego silnika jakie są odpowiednie-w przypadku BRC sequent 24.Z doświadczenia oczywiście.Sprawdzam swoją instalację. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 NIebieskie wtryskiwacze to zwykłe 3omowe wtryski firmy RAIL. Sa one odpowiednikiem Valtekowskich czerwonych wtrysków typu BFC. Jednym słowem maja wiekszy wydatek. Zwykłe wtryski maja skok 0,4mm a BFC i RAILe mają 0,6mm. Do 95kM wszystkie będą dobre. CZerwone i niebieskie to już wiesz, żółte jeśli czasy wtrysku na jałowym byłyby krótkie (<0,3s). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantev Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dzięki za wyczerpującą odpowiedź dla laika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi