rambolipamboli Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam , orientuje się ktoś czy jest możliwośc montażu takowych zegarów z rs dci do MIIphI http://allegro.pl/licznik-renault-megane-ii-2-rs-sport-dci-diesel-i1673481896.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To nie są zegary z RS, ktoś zmienił tarcze zegarów i wciska kit że to RS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Arni a gdzie ja nawet takie tarcze dostane , robiliście kiedyś projekt z tego co pamiętam , wyszło coś z tego ? . już nie mogę patrze na zegary 8k i podświetlanie pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 rambolipamboli Projekt ugrzęzł , ale mam zamiar go w najbliższym czasie reanimować, kwestia jest taka że muszę sobie przerobić mój projekt przez fachowca.. nie martw się ja też chce mieć inne zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi