MassTahh Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samochod jak w opisie. Zrobione jest w nim totalnie wszystko poza jednym mankamentem. Przy wiekszym obciazeniu, czasami na nierownosciach drogi albo przy gwałtownej akceleracji chrupie cos w nim strasznie. Zdarza sie to tez na skreconych kolach przy ruszaniu (ktos juz opisywal podobnym problem). Polosie wymienione, lozyska nowe a mechanik powiedzial ze to mechanizm roznicowy. Znajomy mi moze zalatwic skrzynie z pewnego zrodla normalna albo sportowa. Od razu mowie ze nie mam zamiaru nawet wnikac w to co dokladnie tam jest zwalone i naprawiac tego tylko chce wymienic calosc. Pytanie Ktora skrzynie brac? - roznica w cenie to okolo 50% Zwykla 5 od tego modelu czy 6 biegowa sportowa (zapewne z krotszymi przelozeniami ale tutaj jeszcze czekam na odpowiedz) Ma ktos rozeznanie w temacie? Regulamin pkt.1.5, 5.6, 5.7, 5.8 Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 W żadnej Megane I nie było skrzyni 6 biegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MassTahh Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jutro ewentualnie pojutrze bede mial detale na temat skrzyni to wrzuce. @Prezes - sorka ale nie jestem obecnie w PL i pisanie na dunskiej klawie z polskimi znakami to tragedia - o ile litery nie sprawiaja problemu to zeby wbic nawiasy, myslniki itp to trzeba sie niesamowicie naorac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi