introvert_84 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam, noszę się z zamiarem zakupu Renault Scenica II w cenie do 22000PLN. Znalazłem takie coś: link Wydaje się ładne. Zna ktoś w Krakowie lub okolicy miejsce gdzie można podjechać takim autem w celu sprawdzenia go przez jakiegoś mechanika? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 A nie chciałbyś może takiego http://megane.com.pl/topic/30875-scenic-ii-2004-rok-19dci-krajowy-ii-wlasciciel/. Moja żona chce automat i dlatego planujemy zmianę autka. W razie czego możemy podjechać do każdego salonu na terenie Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Scenic kwinto29 jest zadbany,od zaufanego sprzedawcy trochę duży przebieg,ale dość bogate wyposażenie. Ten pierwszy Scenic jest w dobrym stanie widzę że nie był po wypadku,mały przebieg. Wybór należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 115 tys w aucie 7 letnim to dużo ???? wg. mnie to bardzo mało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Uważam, że jeśli zadbany i jest pewność wolałbym brać od zaufanej osoby, ale decyzja należy do kupującego. Ponadto nie chcę być złośliwy, ale ten z ogłoszenia był już chyba na forum jakieś 2 miesiące temu, już nie pamiętam czy z tej samej ręki czy od prywaciarza - być może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi