wojtasmar Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Mam problem ze zgraniem radia z nawigacją Carminat z moim telefonem Nokia 6700 przez bluetooth. Może ktoś robił już coś takiego w swoim aucie i potrafi poprowadzić krok po kroku? Dodam, że do radia przypisany jest telefon poprzedniego właściciela auta - Blackberry 9700 bold. POMOCY!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lwybraniec Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 witam, potrzebujesz jeszcze pomocy ze "zgranie" telefonu ? Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasmar Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam! Dzięki, ale już sobie poradziłem. Najpierw ustawiłem radio w j. polskim, a później w menu telefonu uruchomiłem bluetooth i szukanie urządzenia aktywnego. Do telefonu zostało przypisane domyślnie My Radiosat i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam, jeśli mogę odświeżyć temat, podczas łączenia z zestawem pojawia się komunikat z prośbą o wpisanie kodu BT w jaki sposób to zrobić, a może robię cos nie tak? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi